Voorleesontbijt Huizen en Laren

22 januari 2020, van 10:00 tot 11:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis toegang, wel graag aanmelden

Hoera! De bibliotheek wordt 100! Daarom organiseren we in Huizen en Laren een onvergetelijk voorleesontbijt met hoog bezoek. Kom je ook?

Leef mee met Moppereend, de hoofdpersoon uit het Prentenboek van het Jaar. Een Mopperboek om vrolijk van te worden, dat we voorlezen tijdens het Voorleesontbijt.

In Bibliotheek Huizen komen de burgemeester en Bert en Bea van Oud Valkeveen langs. De burgemeester lees voor, Bert en Bea zingen hun boevenlied en maken er een dolle boel van.

In Bibliotheek Brinkhuis Laren trapt wethouder Van Hunnik spetterend ons 100ste jaar af en lezen de voorlezers van het PeuterVoorlezen de mooiste verhalen voor. Alle kinderen tot 6 jaar en hun ouders en grootouders zijn van harte welkom.

Datum: Woensdag 22 januari | 10.00 ‚Äď 11.00 uur
Waar: Bibliotheek Huizen, Plein 2000 nr 1, 1271 KK Huizen | Bibliotheek Brinkhuis Laren, Brink 29, 1251 KT Laren

Deelname is gratis, wel graag van te voren aanmelden via onderstaande knoppen.