50+ leest voor aan peuters bibliotheek Laren

15 september 2017, van 11:00 tot 11:30 | Elke week | Bibliotheek Laren

Kosten: gratis

Het leukste voorlees halfuurtje van de week op elke vrijdagochtend in de bibliotheek Laren

Iedere vrijdagmorgen begint om 11.00 uur in ’t Brinkhuis het leukste halfuurtje van de week.

Enthousiaste, geoefende en bovenal creatieve vrijwilligsters zetten zich volledig in om er steeds weer een fantastisch voorleesmoment van te maken. Neem een ontspannende voorleespauze met peuter aan het eind van een drukke week!

De ontwikkeling van de woordenschat van uw kind wordt sterk gestimuleerd door voorlezen. Al met 15 minuten voorlezen per dag leert uw kind zo’n 1.000 woorden extra per jaar. En kinderen, die worden voorgelezen, zijn later beter in taal. U kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Aanvang: 11.00 – 11.30 uur
Toegang: Gratis