Webinar Hulp bij belastingaangifte

7 april 2021, van 11:00 tot 12:00 | Online

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de belastingaangifte? Heb je een vraag? Dan kun je bij ons terecht voor een gratis webinar (workshop) door Carina Stassen.

Uitleg over het online invullen van de belastingaangifte.

Het webinar start met algemene informatie over aangifte inkomsten belasting. Daarna wordt stap voor stap het online aangifteformulier doorgelopen. Bij ieder onderdeel geeft Carina informatie. Onder andere worden de eigen woning en persoonlijke aftrekposten, zoals zorgkosten en giften behandeld. Het gaat om eenvoudige situaties. Vragen rondom bijzondere situaties als echtscheiding, overlijden of een woning in aanbouw worden niet behandeld. Je hebt volop de gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Deelnamelink

Als je je hebt ingeschreven voor het webinar, krijg je de dag voor aanvang een e-mail met de deelnamelink waarmee je het webinar kunt volgen. Om mee te doen klik je een paar minuten voor aanvang van het webinar op de link. Vervolgens kom je automatisch in de webinar omgeving. Het wijst zich helemaal vanzelf. Het installeren van software is niet nodig, een goede internetverbinding wel.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan telefonisch via onze klantenservice 035-5257410 of door een mail te sturen.

  • Webinar Hulp bij belastingaangifte door Carina Stassen.
  • Online, woensdag 7 april 2021, 11:00-12:00 uur, gratis.