Workshop: Puur gezond eten en leven

12 november 2018, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 13,-

Gezonder leven en een beetje op ons gewicht letten willen we allemaal wel. Maar hoe doe je dat nu? En kan dat ook leuk en lekker? In de 2 uur durende workshop leer je hoe je op een haalbare manier je eet-en leefgewoonten kan veranderen.

De workshop is geschikt voor iedereen met en zonder overgewicht. En voor mensen met diabetes.
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. De aanbevolen hoeveelheden voedingsmiddelen, acht stappen voor een gezond gewicht, koolhydraatarm eten en bewegen. Ook is er aandacht voor omgaan met en eten bij stress. Na afloop is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

De workshop wordt gegeven door Ingrid Kop van praktijk Eilandcoaching. Zij is diëtist en stresscounselor en houdt haar spreekuur wandelend in het Gooi.

Datum: 12 november
Locatie: Bibliotheek Huizen
Tijd: 20.00-22.00 uur
Toegang: € 13,-
Deze avond wordt georganiseerd door Volksuniversiteit Het Gooi en bibliotheek Laren.

Deze workshop sluit aan bij het thema Voeding van NL leest campagne van de bibliotheken.