Voorstelling UP door Yora Rienstra

14 november 2019, van 20:15 tot 22:15 | Theater De Boerderij, Huizen

Kosten: € 19,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voordeel met je Biebpas

Emma Nieuwenhuis moet de psychiatrische kliniek in. Opnieuw, tot haar ongeloof en schrik. Twee jaar geleden was ze een tijd opgenomen, en uitgerekend nu ze zich sterk voelt en zelfs een waanzinnig gevoel van geluk ervaart, herhaalt de geschiedenis zich. Haar specialist, een vervanger die ze niet kent, vertrouwt haar wel erg uitbundige geluksgevoel niet. Wat een misverstand en wat een vernedering.


‘UP’ is het aangrijpende vervolg op de succesvolle bewerking van ‘PAAZ’, het bejubelde debuut van schrijfster Myrthe van der Meer. Comédienne Yora Rienstra, die ‘PAAZ’ twee seizoenen lang voor uitverkochte zalen speelde, weet de leefwereld en de persoonlijkheid van de hoofdpersoon haarscherp te vangen en neemt ons mee in Emma’s hersenstormen. Raak en met veel humor verwoordt ze de angstaanjagende momenten waarop de wanen toeslaan. In de ziekenhuiswinkel spreekt iedereen opeens in een onbekende taal, en bestaat die enge hond die haar beloert nu wel of niet?


Theater de Boerderij, donderdag 14 november, 20:15 uur, toegang € 19,00, Voordeel met je Biebpas: gratis koffie/thee tijdens de pauze op veertoon van je biebpas.