ZomerExpress Rapworkshop met André Accord

10 augustus 2018, van 14:00 tot 15:30 | Bibliotheek Huizen

Rap mee met André Accord

Vrijdag 10 augustus geeft André Accord een rapworkshop tijdens de ZomerExpress. Hij is grappig, stoer, vrolijk en maakt hier absoluut een feestje van.

André is bekend van radio en televisie, hij is muzikant en presentator. Deze alleskunner heeft in de bibliotheek al bewezen dat hij hele schoolklassen kan bewegen en enthousiasmeren. Wij zijn superblij dat hij ook tijdens de ZomerExpress te gast wil zijn om de kinderen te laten spelen met taal.

De ZomerExpress activiteiten vinden plaats in de bibliotheek in Bussum en Huizen. Dit gaan we doen!

Huizen Bussum
Vrijdag 14.00-15.30 uur Woensdag 14.00-15.30 uur
Feestelijke Opening 03 augustus 01 augustus
Rappen met André Accord 10 augustus 08 augustus
Maak je eigen alfabet 17 augustus 15 augustus
Taal spelletjesmiddag! 24 augustus 22 augustus

Deze activiteiten zijn voor alle kinderen tussen 4 en 10 jaar, plus hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen is welkom!

De toegang voor de ZomerExpress activiteiten is gratis. Ouders blijven zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.