Themaochtend: Belastingaangifte workshop (introductiebijeenkomst)

21 maart 2018, van 10:30 tot 11:45 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Vrij entree

Vanaf 1 maart 2018 is het weer tijd voor de belastingaangifte over 2017. De Belastingdienst maakt de digitale aangiftes steeds toegankelijker door van tevoren al gegevens in te vullen. Het invullen van de aangifte is hierdoor voor sommigen een makkie, voor anderen echter nog steeds een hele uitdaging. Net als vorig jaar organiseren we weer bijeenkomsten om u met de aangifte op weg te helpen

Tijdens de introductiebijeenkomsten wordt, aan de hand van het digitale belastingformulier, de aangifte met u doorgenomen. Zo worden onder andere persoonlijke aftrekposten als zorgkosten en giften behandeld.
Met de informatie uit deze workshop kunt u vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag, met of zonder ondersteuning.

Zowel in de introductiebijeenkomst als in de verdiepingsbijeenkomst, is er ruimte voor het stellen van vragen omtrent uw specifieke situatie.

Met de informatie uit de workshop kunt u vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag, met of zonder ondersteuning.

Iedereen is van harte welkom, ook wanneer u geen lid bent van de bibliotheek.
Graag reserveren