Basiscursus creatief schrijven 1

4 oktober 2019, van 15:00 tot 17:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 105,- voor bibliotheekleden (niet-leden betalen € 126,-), inclusief koffie/thee

Deze levendige en praktische cursus creatief schrijven 1 is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk.

Schrijf je graag en heb je behoefte aan inspiratie of wil je met andere vormen van schrijven oefenen dan je gewend bent? Dan is deze schrijfcursus echt iets voor jou!

In 5 lessen maak je kennis met creatief schrijven. Door inspirerende en toegankelijke schrijfoefeningen word je uitgedaagd de gebaande paden te verlaten. Je probeert meerdere schrijfgenres uit, je zintuigen worden aangescherpt, je bedenkt personages en ontdekt onverwachte poëzie.

Deze levendige en praktische cursus is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk. Na deze cursus vind je makkelijker inspiratie en zal je schrijfvaardigheid vergroten.

De basiscursus creatief schrijven 1 start op 4 oktober 2019 in de bibliotheek van Huizen op vrijdagmiddag van 15:00-17:30 uur.

Data: 4, 11, 18 oktober, 1 en 8 november
Docent: Marjan Leunissen