Cursus Creatief Schrijven

1 september 2017 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 75 voor bibliotheekleden / niet-leden € 90, inclusief koffie/thee

Heb je iets met schrijven? Of wil je experimenteren met andere vormen van schrijven? Op vrijdag 1 september start de introductiecursus Creatief Schrijven in de bibliotheek Huizen

Zin in schrijven?

Kom dan naar de bibliotheek van Huizen want hier begint op vrijdag 1 september de introductiecursus Creatief Schrijven. Heb je iets met schrijven? Wil je weten of creatief schrijven iets voor je is? Misschien schrijf je al wat langer maar wil je experimenteren met andere vormen van schrijven dan je gewend bent. Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Verhaal gedicht of column

In zes lessen maak je stapsgewijs kennis met verschillende vormen van creatief schrijven zoals een verhaal, gedichten en een column. Door speelse oefeningen, voorbeelden en het maken van toegankelijke opdrachten zal je schrijfvaardigheid vergroten. Ook leer je hoe je aan inspiratie komt en op welke manier je ideeën om kunt zetten in een korte, beeldende tekst.
Er wordt tijdens de lessen veel geschreven en iedere keer krijg je een kleine huiswerkopdracht mee. In de volgende les bespreken we de gemaakte teksten en zo ontwikkel je gaandeweg je eigen schrijfvoorkeur en stijl.

Schrijfervaring is niet noodzakelijk, een redelijke kennis van de Nederlandse taal wel.

Start: 1 september 2017

Aantal lessen: 6 lessen van 2 ½ uur

Data: afwisselend op vrijdagmiddag 15:00 - 17:30 uur en zaterdagochtend: 10:30 - 13:00 uur.
Vrijdag 1 september, zaterdag 9 september, vrijdag 15 september, zaterdag 23 september, vrijdag 29 september en zaterdag 7 oktober.

Docent: Marjan Leunissen
Waar: Bibliotheek Huizen, Plein 2000 nr 1, 1271 KK Huizen, op de 1e etage
Kosten: € 75 voor bibliotheekleden (niet-leden betalen € 90), dit is inclusief koffie/thee