Creatief Schrijven 1

17 januari 2020, van 15:00 tot 17:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 105,- voor bibliotheekleden (niet-leden € 126,-), inclusief koffie/thee

Creatief schrijven

Schrijf je graag en heb je behoefte aan inspiratie of wil je met andere vormen van schrijven oefenen dan je gewend bent? Dan is deze schrijfcursus Creatief Schrijven echt iets voor jou! Schrijf in vóór 1 januari 2020 en ontvang als lid van de bibliotheek 10% vroegboekkorting op de cursusprijs.

Door de brede opzet krijg je niet alleen ambachtelijke kennis over het schrijversvak, maar leer je ook anders, creatiever kijken. Ik zie nu veel vaker inspiratiebronnen, soms letterlijk, op straat liggen. De cursus bevestigde mij dat schrijven zó leuk is. Ook wanneer je doelen dichtbij jezelf liggen.

— Bron: Schrijfcreaties

In 5 lessen maak je kennis met creatief schrijven. Door inspirerende en toegankelijke schrijfoefeningen word je uitgedaagd de gebaande paden te verlaten. Je probeert meerdere schrijfgenres uit, je zintuigen worden aangescherpt, je bedenkt personages en ontdekt onverwachte poëzie.

Deze levendige en praktische cursus is geschikt voor iedereen die graag schrijft, voor zichzelf of op het werk. Na deze cursus vind je makkelijker inspiratie en zal je schrijfvaardigheid vergroten. De basiscursus Creatief Schrijven 1 start op vrijdagmiddag 17 januari 2020 van 15:00-17:30 uur in de bibliotheek Huizen.

Data: 17, 24, 31 januari en 7 en 14 februari.
Docent: Marjan Leunissen
Aantal lessen: 5 lessen van 2 ½ uur
Waar: Bibliotheek Huizen, Plein 2000 nr 1, 1271 KK Huizen, op de 1e etage
Kosten: € 105,- voor bibliotheekleden, niet-leden € 126,-,  inclusief koffie/thee

Nog geen lid?

Maar je wilt wel gebruik maken van de vroegboekkorting?
Door de vroegboekkorting heb je de helft van het jaarabonnement al bijna betaald.