Inloopspreekuur Huizen Duurzaam

8 januari 2022, van 11:00 tot 13:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Hoe verduurzaam ik mijn woning? Kan ik energie besparen? Welke subsidies zijn er? Kom naar het inloopspreekuur in Bibliotheek Huizen. Elke eerste zaterdag van de maand.

HuizenDuurzaam is een door vrijwilligers opgezette energiecoöperatie.  De coaches geven gratis advies over verduurzaming van jouw woning. Ze kijken welke energiebesparingsmaatregelen mogelijk zijn en adviseren je over welke subsidies er zijn.  Bij een aanvraag kunnen twee coaches je huis ‘schouwen’. Er wordt gekeken naar de staat, leeftijd, mogelijkheden van je huis. Dit kan een koophuis zijn maar ook een huurhuis. Daarna volgt een advies. De kosten voor het aanpassen van de woning zijn daarna inzichtelijk en helder.

• Locatie: Bibliotheek Huizen
  • Tijd: Iedere 1e zaterdag van de maand in onze bibliotheekvestiging in Huizen van 11.00 - 13.00 uur
  • Kosten: Gratis

Een afspraak maken is niet nodig. Alle inwoners van Huizen, Laren en Blaricum zijn welkom.