Verkiezingen gemeenteraad 2018

14 februari 2018, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Vrije inloop

Op 14 februari om 15.00 uur wordt de Stemwijzer Huizen door waarnemend Burgemeester mr. A.Ph. Hertog in bibliotheek Huizen officieel gelanceerd.

Op 21 maart 2018 mag je naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. De gemeente gaat over belangrijke thema’s als openbare orde en veiligheid, onderwijs, cultuur, integratie, ruimtelijke ordening, economie, leefbaarheid, milieu, recreatie, sociale zaken, werkgelegenheid, verkeer en vervoer.

Bij de bibliotheek kun je je goed laten informeren. Je kan live in debat met de lijsttrekkers van de verschillende partijen.
Je kunt ook de Stemwijzer invullen in de bibliotheek. De Stemwijzer is de meest gebruikte website in verkiezingstijd. Door 30 stellingen met eens, oneens of geen mening te beantwoorden kun je je standpunten van verschillende politieke partijen met elkaar vergelijken.

Ook zijn de verkiezingsprogramma’s van alle partijen in Huizen te lezen in de bibliotheek. Dit alles vindt een maand voor de verkiezingen plaats. Voor data en tijden, houd onze website en nieuwsbrief in de gaten.

Op woensdag 14 februari om 15.00 uur wordt de Stemwijzer Huizen door onze waarnemend Burgemeester mr. A.Ph. Hertog in bibliotheek Huizen officieel gelanceerd.
Je bent van harte welkom!

Bibliotheek Huizen, woensdag 14 februari 2018, 15.00 uur