Inloopspreekuren DigiTaalhuis Gooi

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum, locatie Huizen
Plein 2000 1, 1271 KK HUIZEN

Elke maandag van 14.00 tot 16.00 uur

Er zijn geen inloopspreekuren van het Digi- & Taalhuis in de schoolvakantie. Maandag 17 juli is het laatste inloopspreekuur in Huizen. Op maandag 4 september beginnen de spreekuren weer.

Tijdens de inloopspreekuren kunt u uw verhaal vertellen en uw vragen stellen.

De medewerkers van het spreekuur luisteren naar uw vraag, brengen met uw hulp in kaart wat u nodig heeft en proberen daar een passend aanbod in uw omgeving bij te vinden. Bijvoorbeeld door u te koppelen aan een taalmaatje of een groep te vinden waar u wekelijks kunt oefenen met het voeren van gesprekken. We helpen u ook met het vinden van een passende cursus om te leren omgaan met de digitale overheid of u door te verwijzen naar een taalcursus met een landelijk erkend diploma.

Andere bibliotheken:

locatie Bussum
Wilhelminaplantsoen 18, 1404 JB Bussum
woensdag 14.00 - 16.00 uur

locatie Nederhorst den Berg
Blijklaan 1, 1394 KA Nederhorst den Berg
dinsdag 14.00 - 16.00 uur

locatie Weesp
Oudegracht 67, 1381 XX Weesp
dinsdag 11.00 - 13.00 uur

Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 55, 1217 EH HILVERSUM
donderdag 14.00 - 16.00 uur

Collectie

In de Gooise Bibliotheken is een NT2-collectie aanwezig met studiemateriaal en computerprogramma’s om de taal beter te leren lezen en schrijven of om iemand in uw omgeving te helpen bij het verbeteren van zijn of haar taalvaardigheid.
De collectie is toegankelijk tijdens de openingsuren van de bibliotheek.
Voor vragen over de collectie kunt u terecht bij de balie van de bibliotheek of tijdens een van de inloopspreekuren van het DigiTaalhuis.