Inschrijven Taalcursussen Alliance Française

18 september 2017, van 11:00 tot 15:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Vrije inloop

De lessen beginnen in de bibliotheek Huizen weer op 25 september.

Al vele jaren geeft de Alliance Française Taallessen Frans in onze bibliotheekvestiging in Huizen. Regelmatig wordt er met hen samen gewerkt, bijvoorbeeld tijdens het Café Parlant waarin een Franse film kan worden getoond, of de Dag van de Kunstuitleen, waar een kunstenaar uit de kunstuitleen een lezing geeft.
Op maandag 18 september van 11.00 - 15.00 uur kunt u zich in bibliotheekvestiging Huizen inschrijven voor hun lessen. De lessen beginnen in de bibliotheek weer op 25 september.

Voor gedetailleerde informatie, prijzen, etc. kunt u terecht op de site van de Alliance Française 't Gooi en Almere www.afpb.nl  of bellen met 06-53492575