Introductiebijeenkomst belastingaangifte bibliotheek Huizen

11 maart 2020, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

Op woensdag 11 maart organiseert de bibliotheek Huizen, in samenwerking met financieel adviseur Carina Stassen, een introductiebijeenkomst belastingaangifte voor beginners. De toegang is gratis.

De introductiebijeenkomst begint met algemene informatie over de belastingaangifte. Daarna wordt stap voor stap het online formulier doorgenomen. Bij ieder onderdeel geeft financieel adviseur Carina Stassen toelichting.

Onder andere worden de eigen woning en persoonlijke aftrekposten, zoals zorgkosten en giften, behandeld. Het gaat om eenvoudige situaties. Vragen rondom bijzondere situaties als echtscheiding, overlijden, een woning in aanbouw of ondernemerschap worden niet behandeld.

Met de opgedane kennis kun je vervolgens thuis, maar ook direct aansluitend in de bibliotheek, aan de slag. Je kan gebruik maken van de aanwezige computer met veilige internetomgeving en privacy scherm.

Locatie: Bibliotheek Huizen
Datum: woensdag 11 maart
Tijd: 11.00 -12.00 uur
Kosten: Gratis