Invulhulp Belastingen bibliotheek Laren

17 april 2018, van 13:00 tot 17:00 | Bibliotheek Laren

Kosten: € 25,00 incl jaarlidmaatschap BasBEL

Wilt u hulp bij het invullen van uw belastingaangifte? Kom dan naar de bibliotheek Laren

In 2016 is er een convenant getekend tussen de Koninklijke Bibliotheek en de Belastingdienst. In dit convenant is onder meer afgesproken dat Openbare Bibliotheken in heel Nederland ondersteuning bieden bij het digitaal invullen van belastingaangiftes. Ook uw bibliotheek doet volop mee. Dit jaar werkt de Bibliotheek Huizen Laren Blaricum samen met Versa Welzijn en de BasBEL op het gebied van belastingaangiftes.

Brede Algemene Seniorenvereniging voor Blaricum, Eemnes en Laren (BasBEL)

Dit jaar heeft de Brede Algemene Seniorenvereniging voor Blaricum, Eemnes en Laren (BasBEL) extra tijd en mankracht vrij gemaakt om ook aangiftes in de bibliotheek in te vullen, speciaal voor inwoners uit het werkgebied van Bibliotheek Huizen Laren Blaricum.

De BasBEL helpt iedereen boven de 50 jaar die woonachtig is in Blaricum of Laren. De kosten voor de belastinghulp zijn € 25,-. Hiervoor bent u dan ook gelijk een jaar lid van de seniorenvereniging BasBEL.
Het meenemen van een DigiD is vereist, dit kan ook via machtiging. Immers de belastingdeskundigen versturen uw aangifte gelijk door naar de belastingdienst. Als u niet weet hoe u een machtiging kunt aanvragen kan BasBEL u hier bij helpen.

Op verschillende data in maart en april kunt u terecht in de bibliotheek.

U dient zich wél vooraf aan te melden voor deze belastingservice. Dit kan vanaf 15 februari 2018, via de balie in de bibliotheek, zowel in onze vestiging in Laren als in Huizen, of telefonisch via 035-5257410 (vestiging Huizen) of 035-5382612 (vestiging Laren) tijdens onze openingstijden.

Als u zich aanmeld nemen de belastingdeskundigen van BasBEL daarna contact met u op om door te geven welke formulieren u naar de belastinghulp mee moet nemen.

Locatie: Bibliotheek Laren
Datum: 17 april
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Partner: Brede Algemene Seniorenvereniging voor Blaricum, Eemnes en Laren (BasBEL)