Invulhulp Belastingen bibliotheek Huizen

22 maart 2018, van 13:00 tot 16:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Afhankelijk van uw inkomen

Wilt u hulp bij het invullen van uw belastingaangifte? Kom dan naar de bibliotheek.

In 2016 is er een convenant getekend tussen de Koninklijke Bibliotheek en de Belastingdienst. In dit convenant is onder meer afgesproken dat Openbare Bibliotheken in heel Nederland ondersteuning bieden bij het digitaal invullen van belastingaangiftes. Ook uw bibliotheek doet volop mee. Dit jaar werkt de Bibliotheek Huizen Laren Blaricum samen met Versa Welzijn en de BasBEL op het gebied van belastingaangiftes.

Versa Welzijn

Dit jaar hebben Versa Welzijn extra tijd en mankracht vrij gemaakt om ook aangiftes in de bibliotheek in te vullen, speciaal voor inwoners uit het werkgebied van Bibliotheek Huizen Laren Blaricum.

Versa Welzijn helpt mensen van 60 jaar en ouder met een inkomen tot 36.000,- euro per jaar in en uit Huizen. De belastingdeskundigen van Versa Welzijn vragen een tarief variërend van €10,- , € 12.50 of € 25,- , afhankelijk van uw inkomen.

Het meenemen van een DigiD is vereist, dit kan ook via machtiging. Immers de belastingdeskundigen versturen uw aangifte gelijk door naar de belastingdienst. Als u niet weet hoe u een machtiging kunt aanvragen kunnen Versa Welzijn u hier bij helpen.

Op verschillende data in maart en april kunt u terecht in de bibliotheek.
U dient zich wél vooraf aan te melden voor deze belastingservice. Dit kan vanaf 15 februari 2018, via de balie in de bibliotheek, zowel in onze vestiging in Laren als in Huizen, of telefonisch via 035-5257410 (vestiging Huizen) of 035-5382612 (vestiging Laren) tijdens onze openingstijden.

Als u zich aanmeld nemen Versa Welzijn daarna contact met u op om door te geven welke formulieren u naar de belastinghulp mee moet nemen.

Locatie: Bibliotheek Huizen
Datum: 22 maart
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Partner: Versa Welzijn