Toegankelijk maken van internet met Klik & Tik

16 november 2017, van 13:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 15,00 voor 4 lessen

Voor iedereen die veilig en makkelijk het internet op wil. De cursus Klik en Tik helpt u op weg op het internet. Klik en Tik is een internetcursus voor beginners met vier bijeenkomsten op een donderdagmiddag.

Tijdens deze cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe het internet werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

U kunt zich aanmelden bij de klantenservice in de bibliotheek Huizen of bel 035-5257410 voor meer informatie en vraag naar Elise Walet of stuur een e-mail

Cursus: Klik & Tik 'Het internet op'
Locatie: Bibliotheek Huizen
Data: donderdag 2, 9, 16 en 23 november
Tijdstip: 13:00 – 15.00 uur
Kosten: € 15,00 voor 4 lessen
Maximaal aantal cursisten: 5

Meer informatie

Kom dan langs in de Bibliotheek Huizen waar op maandagmiddag het inloopspreekuur is van het Digi & Taalhuis Gooise bibliotheken. Hier kunt u terecht met al uw vragen over cursussen, taal en computervaardigheden.

Het DigiTaalhuis spreekuur is op elke maandag van 14.00-16.00 in de bibliotheek Huizen