Nieuwe cursus Klik & tik

25 mei 2017, van 13:00 tot 14:30 | Elke week | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 15,00 voor 5 lessen

Heb je moeite om de weg te vinden op internet? Dat kan lastig zijn. Het internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven.

Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, organiseert de bibliotheek HLB in haar vestiging Huizen, de computercursus Klik en Tik.

Klik en Tik is een computercursus van vier weken, waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de bibliotheek zelfstandig verder te oefenen met Klik en Tik.

Aanmelden cursus Klik & Tik 'Het internet op'
Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar onze collega Elise Walet of bellen op nummer 035-5257410 en vragen naar Elise Walet.

Cursus: Klik & Tik 'Het internet op'

• Locatie: Bibliotheek Huizen

• Data: 4 mei, 11 mei, 18 mei, 1 juni

• Tijdstip: 13:00 – 14:30 uur

• Kosten: € 15,00 voor 4 lessen

• Maximaal aantal cursisten: 5

Meer informatie

Kom dan langs in de Bibliotheek Huizen waar op maandagmiddag het inloopspreekuur is van het DigiTaalhuis. Hier kunt u terecht met al uw vragen over cursussen, taal en computervaardigheden.

Het DigiTaalhuis spreekuur is op elke maandag van 14.00-16.00 in de bibliotheek Huizen