Kom schrijven in het Schrijfcafé Laren

25 februari 2020, van 19:30 tot 21:30 | Bibliotheek Brinkhuis Laren

Kosten: € 13,50 per deelname (contant)

Iedere laatste dinsdagavond van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek Laren. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Meer informatie hierover vind je op www.schrijfcreaties.nl

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfavond. Daarnaast kun je in het Schrijfcafé ervaren of creatief schrijven iets voor jou is, zonder dat je meteen aan een cursus vast zit. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan voor het Schrijfcafé.

Het Schrijfcafé: volop ruimte om te schrijven, te delen en te genieten.
Plezier gegarandeerd!

— Bron: Schrijfcreaties.nl

Locatie: Bibliotheek Laren
Dag: iedere laatste dinsdagavond van de maand op  28/1/2020, 25/2, 31/3, 28/4, 19/5, 30/6