Schrijfcafé Huizen

15 februari 2020, van 10:30 tot 12:30 | Bibliotheek Huizen

Kosten: € 13,50 (contant te voldoen)

Iedere derde zaterdag van de maand is er een Schrijfcafé in de bibliotheek Huizen. Met dit initiatief biedt de bibliotheek twee uur creatief schrijfplezier onder begeleiding van schrijfdocent Marjan Leunissen.

In het Schrijfcafé word je met korte, prikkelende oefeningen en opdrachten uitgedaagd de pen op te pakken en te gaan schrijven. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. Meer informatie hierover vind je op www.schrijfcreaties.nl.

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Je hoeft geen ervaring te hebben, je hebt alleen pen, papier en je hoofd nodig om te kunnen genieten van deze gezellige schrijfbijeenkomst. Daarnaast kun je in het Schrijfcafé ervaren of creatief schrijven iets voor jou is, zonder dat je meteen aan een cursus vast zit. Lijkt dit je wat? Meld je dan aan voor het Schrijfcafé.

Locatie: Bibliotheek Huizen
Data 2020: 15/2, 21/3, 18/4, 16/5, 20/6
Tijd: 10.30-12.30 uur
Kosten: €13,50 per deelname (contant)