Waren Shakespeare en Bacon dezelfde persoon?

15 januari 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Laren

Kosten: € 5,00

plaatje bij Het mysterie Francis Bacon

Jaap Ruseler schrijver van het opzienbarende boek: "Het Mysterie Francis Bacon" onderzoekt of Francis Bacon de man achter Shakespeare is geweest en de schrijver van diens toneelstukken. Hij toont aan dat diens werken in ieder geval door een collectief geschreven zijn. Bacon staat bekend als filosoof, schrijver en staatsman.

kaft van het boek Het mysterie Francis Bacon, Jaap Ruseler

Voor alle geïnteresseerden in mysterie en geschiedenis, want de geschiedenis in het boek verschilt wezenlijk van die welke we in de geschiedenisboeken vinden. De nieuwe feiten over William Shakespeare maken het boek voor kenners en liefhebbers van Shakespeare zeer belangwekkend. Ook voor geïnteresseerden in Francis Bacon biedt het boek vele nieuwe feiten. Tenslotte is het voor vooruitstrevende wetenschappers belangrijk om kennis te nemen over Bacons ideeën over de vernieuwing van de wetenschappen in de toekomst.

Deze lezing is in samenwerking  met het Rozenkruis georganiseerd.

Datum: dinsdag 15 januari 2019
Locatie: bibliotheek Laren
Tijd: 20.00-22.00 uur
Kosten: kaarten à € 5,00 (2 x consumptie voor leden en niet leden)