Start leesclub literatuur in Laren

9 februari 2022, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Laren

Kosten: Gratis

Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia in bibliotheek Laren.

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Leden van een leesclub ontmoeten elkaar om samen over boeken te praten. Om boeken met andere ogen te bekijken en nieuwe dingen te ontdekken. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia. Uiteraard met in achtneming van de geldende regels.

In Laren start binnenkort een leesclub (moderne) literatuur. In Bibliotheek Laren-Blaricum in het Brinkhuis is op woensdagochtend 9 februari een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur, biografieën, poëzie, filosofie en (kunst)geschiedenis. De meeste leesclubs lezen en bespreken zeven boeken per jaar. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt: overdag of ’s avonds, wisselend bij iemand thuis of op een vaste plek.
Leesclubs kiezen jaarlijks een lijst met boeken om te lezen en te bespreken aan de hand van keuzelijsten die door deskundigen van Senia worden samengesteld. Van de gekozen boeken krijgen leden een leeswijzer. Deze helpen bij het voorbereiden van de bijeenkomsten en inspireren met discussievragen.

Praktische informatie bibliotheek Laren

Datum: woensdag 9 februari 2022,