Geannuleerd: Tentoonstelling Helden van Huizen

5 februari 2020 t/m 6 april 2020 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis, te bekijken tijdens openingstijden van de bibliotheek

HELDEN VAN HUIZEN

Vrijwilligerscentrale Huizen heeft de waarde én impact van vrijwilligerswerk zichtbaar gemaakt door de uitgave van het boek  'Helden van Huizen'. Het boek gaat over mensen die samen een actieve, krachtige gemeenschap vormen en impact creëren. Kom langs in de bibliotheek om de foto’s van de 22 vrijwilligers te bewonderen.

Vrijwilligers in het zonnetje

In Huizen zet één op de twee inwoners van 18 jaar en ouder zich vier á vijf uur per week vrijwillig in. Zonder de inzet van vrijwilligers zouden veel organisaties en verenigingen geen bestaansrecht hebben. Vrijwilligerscentrale Huizen heeft de waarde én impact van vrijwilligerswerk in Huizen zichtbaar gemaakt door de uitgave van het boek  'Helden van Huizen'. Het boek gaat over vrijwilligers, vrijwilligerswerk en vrijwilligersinitiatieven. Over betrokken burgers en ondernemers die zich inzetten voor een ander. Mensen die samen een actieve, krachtige gemeenschap vormen en impact creëren.

Reizende tentoonstelling

Naar aanleiding van het boek is het idee ontstaan om de vrijwilligers gedurende een jaar lang in het zonnetje te zetten middels een foto expositie. Er zijn 22 foto’s uit het boek afgedrukt, waarmee een rondreizende expositie door Huizen wordt gemaakt. Van 5 februari tot en met 6 april is deze expositie te zien in de bibliotheek Huizen.