Verdiepingsbijeenkomst belastingdienst Huizen

8 april 2020, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Huizen

Kosten: Gratis

De bibliotheek Huizen organiseert in samenwerking met financieel adviseur Carina Stassen een verdiepingsbijeenkomst op woensdag 8 april om je met de aangifte op weg te helpen.

Je kunt goed met de DigiD-code en de computer overweg en weet ook de vooraf ingevulde aangifte te vinden. Tijdens deze bijeenkomst wordt de aangifte op een aantal punten doorgenomen. Zo wordt er aandacht besteed aan de eigenwoning, persoonlijke aftrekposten als lijfrente, verzekeringen en het vermogen in box 3. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen omtrent je specifieke situatie. Met de informatie uit deze bijeenkomst kun je vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag.

Verdiepingsbijeenkomst Huizen

Locatie: Bibliotheek Huizen
Datum: woensdag 8 april
Tijd: 11:00-12:00 uur
Kosten: Gratis

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomsten aan de balie in de bibliotheek in onze vestiging Huizen 035-5257419 of Laren 035-5382612 (tijdens onze openingstijden).