Verdiepingsbijeenkomst Belastingdienst De Blaercom

16 april 2020, van 13:00 tot 14:00 | De Blaercom, Schoolstraat 3, Blaricum

Kosten: Gratis

De bibliotheek organiseert in samenwerking met de Blaercom en financieel adviseur Carina Stassen verdiepingsbijeenkomsten op donderdag 16 april om je met de aangifte op weg te helpen.

Je kunt goed met de DigiD-code en de computer overweg en weet ook de vooraf ingevulde aangifte te vinden. Tijdens deze bijeenkomst wordt de aangifte op een aantal punten doorgenomen. Zo wordt er aandacht besteed aan de eigenwoning, persoonlijke aftrekposten als lijfrente, verzekeringen en het vermogen in box 3. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen omtrent je specifieke situatie. Met de informatie uit deze bijeenkomst kun je vervolgens thuis of in de bibliotheek aan de slag.

Locatie: De Blaercom, Schoolstraat 3, Blaricum
Datum: donderdag 16 april
Tijd: 13.00 -14.00 uur
Kosten: Gratis