Webinar online belastingaangifte

25 maart 2020, van 13:00 tot 14:00 | online

Kosten: Gratis

Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk om een webinar bij te wonen over online belastingaangifte doen. Je bezoekt de informatie bijeenkomst online door je aan te melden via onderstaande webinar link. Vervolgens kan je op het aangegeven tijdstip Carina Stassen live horen en zien gewoon vanuit huis of waar je maar toegang tot internet hebt.

In dit webinar geeft Carina Stassen uitleg over het online invullen van de belastingaangifte. Het webinar start met algemene informatie over aangifte Inkomsten Belasting. Daarna wordt stap voor stap het online aangifteformulier doorgelopen. Bij ieder onderdeel geeft Carina informatie. Onder andere worden de eigen woning en persoonlijke aftrekposten, zoals zorgkosten en giften behandeld. Het gaat om eenvoudige situaties. Vragen rondom bijzondere situaties als echtscheiding, overlijden of een woning in aanbouw worden niet behandeld.

Inschrijven webinar

Als je je hebt ingeschreven voor het webinar, krijg je de dag voor aanvang een e-mail met de deelnamelink waarmee je het webinar kunt volgen. Om mee te doen klik je een paar minuten voor aanvang van het webinar op de link. Vervolgens kom je automatisch in de webinaromgeving. Het wijst zich helemaal vanzelf. Het installeren van software is niet nodig, een goede internetverbinding wel.

Tijdens het webinar is Carina live te zien en te horen. Ondertussen kijk je mee naar haar presentatie of deelt ze haar scherm, als ze iets live wil demonstreren. Je hebt volop de gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Kan je niet live aanwezig zijn bij het webinar?

Geen probleem! Van het webinar wordt een opname gemaakt. Iedereen die zich heeft ingeschreven krijgt na afloop een link toegestuurd. Zo kun je het webinar achteraf zo vaak je wilt terugkijken.