Nationale Voorleesdagen 2018

Bibliotheek Huizen Laren Blaricum bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2018. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen te stimuleren. Daarom vinden van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari spetterende voorleesactiviteiten plaats in de bibliotheek.

Prentenboeken Nationale Voorleesdagen

Zelf aan de slag

Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het belang van voorlezen extra benadrukt. Maar de bibliotheek ondersteunt ouders ook graag bij het voorlezen ná deze week, met een uitgebreide collectie fantasierijke prentenboeken bijvoorbeeld. De bibliotheek medewerkers zoeken graag mee naar een boek dat past bij elk kind!

Voorleesontbijt in de bibliotheek tijdens de Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen -24 januari t/m 3 februari - staat het prentenboek van het jaar centraal. Dit jaar is dat het boek Sst! de tijger slaapt van Britta Teckentrup.

Dit boek staat ook centraal tijdens het voorleesontbijt in de bibliotheek. U bent van harte welkom met uw peuter.

Nog geen lid?

Word lid

Lidmaatschap voor kinderen tot 6 jaar is gratis.

Word je tijdens de Nationale Voorleesdagen lid van de bibliotheek? Dan krijg je het schattige tijger vingerpoppetje uit het boek ‘Ssst, de tijger slaapt’, cadeau. *

* Zolang de voorraad strekt.

Welk voorbeeld geef jij? Kinderen doen je na