Hoe de Bibliotheek je kan helpen met de belastingen

In 2016 is er een convenant getekend tussen de Koninklijke Bibliotheek en de Belastingdienst. In dit convenant is onder meer afgesproken dat Openbare Bibliotheken in heel Nederland ondersteuning bieden bij het digitaal invullen van belastingaangiftes. Ook uw bibliotheek doet volop mee. Dit jaar werkt de Bibliotheek Huizen Laren Blaricum samen met Versa Welzijn en de BasBEL op het gebied van belastingaangiftes.

Hulp bij belastingaangifte

Rond 1 maart krijg je bericht van de Belastingdienst over de belastingaangifte. Wil je hulp bij je belastingaangifte? Kom dan naar de Bibliotheek. Op onderstaande data helpen ondersteuners met aangifte doen en toeslagen aanvragen. Dit kan alleen op afspraak.

 

Zelf belastingaangifte doen: het kan in de Bibliotheek!

Wil je zelf aangifte doen, maar heb je thuis geen computer of internet? Kom dan vanaf 1 maart 2018 naar de Bibliotheek Huizen en Laren. Hier kun je voor je aangifte voor de inkomstenbelasting of om toeslagen aan te vragen gratis een computer gebruiken. Ook kun je hier je belastingaangifte printen. Deze service is ook gratis als je geen lid bent van de Bibliotheek..
 

Belasting Bijeenkomsten