LuisterBieb

Luisterbieb

Geniet nu altijd en overal van luisterboeken en luistercolleges!

Met de LuisterBieb geniet je van de beste luisterboeken, waar en wanneer jij dat wilt. Met een gevarieerde selectie titels van bekende auteurs. Zelfs als je druk bent kun je altijd nog lekker luisteren, gratis en offline.

Download de luisterbieb app!

Het grote voordeel van de LuisterBieb-app is dat u voor het beluisteren geen internetverbinding nodig hebt. U downloadt eenmalig uw luisterboek, waarna u het altijd en overal kunt beluisteren. De luisterboeken worden namelijk opgeslagen in de app op uw smartphone of tablet. Download de gratis app van de Bibliotheek en je hebt toegang tot luisterboeken, luistercolleges en meer.

De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet en te downloaden via:

Geldig lidmaatschap
Als je een geldig lidmaatschap van een Bibliotheek hebt kun je naast veel gratis titels ook premiumtitels beluisteren. Dit zijn vaak nieuwere en meer populaire titels. Om de premiumtitels te kunnen beluisteren, moet je eenmalig je bibliotheeklidmaatschap koppelen aan de LuisterBieb.

Je kunt je lidmaatschap koppelen direct nadat je de app hebt gedownload. Gebruik daarvoor het registratieproces. Je kunt er ook mee wachten tot je een premiumluisterboek wilt downloaden. Op ieder moment kun je de bibliotheekpas koppelen aan de app als je onderin het menu klikt op ‘lidmaatschap’.

Wat is een premiumluisterboek?
Een premiumluisterboek is alleen beschikbaar voor bibliotheekleden. Je kunt het herkennen aan het vlaggetje rechtsboven in de app of bij een luisterboektitel.

Luisteren voor je lijst
Onder het motto 'Luisteren voor je lijst' kan de app ook een stimulans zijn voor scholieren om boeken voor hun literatuurlijst te beluisteren, bijvoorbeeld in de bus of op de fiets op weg naar school. Daarvoor zijn speciaal titels ingekocht. Daarnaast is deze app zeer geschikt voor mensen met een visuele beperking of dyslexie.

Veelgestelde vragen
Heb je een vraag of wil je meer weten?