Bibliotheek aan huis

De bibliotheek komt naar u toe.

Als u, om wat voor reden ook, aan huis gebonden bent, maak dan gebruik van de Bibliotheek aan huis. Een speciale service voor bibliotheekleden. Een vaste medewerker (vrijwilliger) brengt de materialen die u wilt lenen bij u thuis. U mag extra lang lenen en in overleg met u worden de materialen regelmatig geruild.*

Wij bezoeken u thuis zodat u uw voorkeur uit de collectie kunt aangeven. Avonturenromans, detectives, historische en familieromans, moderne literatuur, hobby- en fotoboeken, boeken over uw eigen streek, reisverhalen, romans in andere talen. Natuurlijk kunt u ook tijdschriften, luisterboeken, muziekcd’s en (film)dvd’s lenen. U maakt uw keuze en een vaste medewerker (vrijwilliger) zorgt regelmatig voor het omruilen van de materialen.

Speciale materialen

Voor mensen die slecht zien zijn onze grote letterboeken een uitkomst of de boeken, kranten en tijdschriften in gesproken vorm. Er zijn diverse vergrotende leeshulpmiddelen.

Het Bibliotheek aan Huis team zoekt regelmatig nieuwe vrijwilligers

Als vrijwilliger zoekt u, in overleg, materialen uit voor bibliotheekleden die om wat voor reden dan ook aan huis gebonden zijn. U zorgt ervoor dat de materialen ook weer worden geruild. Belangstelling om als vrijwilliger actief te zijn bij Bibliotheek aan huis? Maak gebruik van het Contactformulier of bel coördinator Ineke van Paridon 035 5257410.

* Een Bibliotheek aan Huis abonnement is alleen mogelijk met een Comfort of Topabonnement  


Wilt u gebruik maken van de Bibliotheek aan huis?

Bel coördinator Ineke van Paridon 035 5257410 of stuur een e-mail