Multi-touch tafel

Samen foto’s en films bekijken of spelletjes doen

De bibliotheek heeft in iedere vestiging een Multi-touch tafel in gebruik. Het is een tafel met een ingebouwd aanraakscherm, een interactief computerscherm. Je kunt er met je vingers beelden snel mee bedienen, zoals de afbeeldingen naar je toe trekken en het formaat veranderen. Je kunt met meerdere mensen tegelijk prachtig audiovisueel materiaal bekijken en educatieve spelletjes doen.

Ontmoeting rondom de tafel

De bibliotheek richt de tafels in rondom actuele onderwerpen en evenementen. Zo kunnen thema’s aantrekkelijk met beeld en interactief worden gepresenteerd. Ze bieden grote mogelijkheden om mensen, elkaar rondom de tafel te laten ontmoeten, verhalen en foto's te tonen en samen te delen.

Voor jong & oud

Tijdens de klassenbezoeken worden de tafels gebruikt om samen te spelen en te leren. Of ter ondersteuning bij een lezing of presentatie, de Historische Kring heeft de tafel een keer speciaal ingericht met foto’s en documenten rondom de ‘Canon van het Gooi’.

Woordenwiel

Historische Canon

Bekijk welke programma's te zien zijn op de Multi-Touch tafel

Het gebruik van de Multi-touch tafel is gratis, vraag gerust een medewerker voor een demonstratie of informeer naar de mogelijkheden om een presentatie op de Multi-touch tafel te plaatsen via het Contactformulier. Ook kunt u contact met de bibliotheek opnemen als u graag met een groep langs wilt komen voor nadere kennismaking met de tafel in de bibliotheek Brinkhuis Laren of Huizen.

Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk voor scholen, verenigingen of instellingen in de gemeenten Huizen, Laren, Blaricum om de Multi-touch tafel voor een beperkte periode te lenen, ter kennismaking of om in te zetten bij een specifiek project. U kunt hierover contact opnemen met de bibliotheek via het Contactformulier.