Studeren in de bibliotheek

Studeren of werken in de bibliotheek

Zoek je een rustige ruimte waar je kan studeren of werken? Of wil je printen vanaf je laptop in de bibliotheek of vanuit huis. Kom dan naar de bibliotheek Huizen en Laren.

Zonder afleiding aan het werk

In de bibliotheek Huizen en Laren zijn studiewerkplekken voorzien van aansluitingen voor eigen apparatuur. Er is gratis draadloze internetverbinding (Wi-Fi) beschikbaar. Ideaal om geconcentreerd en zonder afleiding te werken voor studie, scriptie of examen. Op de publiekscomputers zijn digitale bronnen te raadplegen. Je hebt databanken, documentatie, naslagwerken, scan- en kopieer faciliteiten en eventuele consumpties bij de hand. De studiewerkplekken zijn ook beschikbaar voor niet bibliotheekleden.
 

Goed om te weten

  • Je meldt je aan bij de balie klantenservice
  • Je krijgt een toegangsitem
  • Registratie is verplicht
  • Per werkplek is maximaal 1 persoon toegestaan. Ook dien je na afloop zelf de werkplek te desinfecteren. Dit kan met de doekjes op het computereiland.
  • Je mag alleen gebruik maken van de plekken wanneer je geen aan corona gerelateerde verschijnselen vertoont.

 

Internet en WiFi

Gratis draadloos internetten. Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum beschikt in beide vestigingen over internetfaciliteiten waarmee leden en bezoekers met hun mobiele apparaten gratis draadloos kunnen internetten.

Lees hier de Algemene voorwaarden