Langer lenen

Ik ben al lid

Verleng je boeken 1 keer voor 4 weken

Je leent boeken, luisterboeken, cd-roms, dvd’s of games voor een bepaalde termijn. Bij het uitlenen krijg je de bon met de uiterlijke datum waarop je alles weer moet terugbrengen. Je mag dat ook doen in de andere vestiging. Als je het materiaal terugbrengt nadat het uitleentermijn is verstreken dan betaal je per dag voor de extra tijd dat je het leent.

Uiteraard tellen de dagen dat de bibliotheek gesloten is, hierbij niet mee. Staat het bedrag langer open dan 2 maanden? Dan kun je niet meer lenen of verlengen tot het bedrag betaald is.

Herinnering

De bibliotheek stuurt je twee keer een inleverattentie als u uw materialen niet terugbrengt per e-mail. Na twee inleverattenties sturen wij een vergoedingsnota. Als deze nota niet is betaald, sturen we een herinnering/aanmaning. Pas als deze niet is betaald, gaan we naar de incassobureau.

Bibliotheek App

Heeft u ook al onze Bibliotheek App geïnstalleerd? U kunt thuis dan met één klik verlengen en als u de push-notificatie instelt krijgt u een bericht wanneer u onverhoopt vergeten bent om materialen terug te brengen.

Download de App en je kunt overal met je smartphone je boeken verlengen.

Service financiële attendering

Je ontvangt van ons een e-mail wanneer je langer dan twee maanden een openstaand bedrag hebt van €1,50 of meer. Je vindt dit bericht ook in je persoonlijke inbox op onze website, via Mijn bibliotheek.

Je hoeft niet meer de betalingstermijn in de gaten te houden en openstaande bedragen hebben zo geen kans om op te lopen. En heel makkelijk, je kan gelijk betalen met iDeal. Uiteraard kun je de openstaande bedragen ook in de bibliotheek betalen met je pinpas bij onze betaalautomaten.

Wil je gebruik maken van deze nieuwe service geef dan hier je e-mailadres door met vermelding 'Service financiële attendering'.