Hoe kan ik lid worden?

Online lid worden

Vul het online inschrijfformulier in, de contributie betaal je met IDEAL* en je kan direct thuis gebruik maken van de bibliotheekservice zoals online reserveren van boeken, films en andere materialen.

Bij je eerstkomende bezoek aan de bibliotheek ligt je pas klaar. Graag nog even je geldige legitimatie (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs) meenemen. (bij een jeugdabonnement tot 14 jaar een geldige legitimatie van ouder/verzorger)

* Bij het gratis Jeugdabonnement brengen we € 1,- in rekening. Deze euro wordt meteen op het tegoed van de pas geboekt en kan later in de Bibliotheek goed besteed worden. Denk hierbij aan betaalde services zoals leengeld voor een game of film.

Geef de bibliotheek cadeau!

Wil je iemand eens echt verrassen? Geef eens de bibliotheek cadeau! Met de Bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie en verdieping. De waarde van de bon bepaal je zelf en is door de ontvanger te besteden in de bibliotheek HLB aan een abonnement, een lezing of een leuk cadeau uit onze winkel. Te koop aan de balie.

Wij vertellen je er graag meer over

bibliotheekbon

Kom langs!

Kom langs bij de klantenservice in de bibliotheekvestigingen in Laren of Huizen* en neem een geldig legitimatiebewijs mee (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs). Je betaalt het abonnementsgeld en je krijgt direct een bibliotheekpas. De bibliotheek biedt de mogelijkheid om abonnementsbetaling automatisch te laten incasseren. Nieuwe leden ontvangen dan éénmalig een korting van € 2,50 op de contributie.

Je bent van hartelijk welkom in de bibliotheek: neem een geldig legitimatiebewijs mee en het pasje ligt voor je klaar.

* Let op de openingstijden en zelfservice uren per vestiging.

Eenmalige donatie

Wil je geen lid worden, maar de bibliotheek steunen via een eenmalige donatie?

De vrijwillige bijdrage aan de bibliotheek kun je overmaken op rekeningnummer:
NL62 RABO 0329967525 t.n.v. Stichting Openbare Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum o.v.v. Donatie