BoekStart

Boekstart: Veel leuke boeken speciaal voor kinderen van 0 tot 2 jaar. BoekStart laat ouders en verzorgers ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby erg leuk en leerzaam is. Als de baby drie maanden is stuurt de gemeente Huizen, Laren of Blaricum de speciale BoekStartbon.

BoekStart laat ouders en verzorgers ontdekken dat het lezen van boekjes samen met hun baby erg leuk en leerzaam is. Als de baby drie maanden is stuurt de gemeente Huizen, Laren of Blaricum de speciale BoekStartbon. Met deze bon krijgt u een rondleiding in de bibliotheek en de baby wordt gratis lid. U ontvangt het speciale BoekStartkoffertje met 2 gratis boekjes voor de baby.

De bibliotheek heeft een ruime collectie babyboekjes. Deze bestaan uit zachte knuffelboekjes, badboekjes en harde kartonnen boekjes. Ook kunt u een film bekijken over hoe u kunt voorlezen aan jonge baby’s.

(Voor)lezen is leuk & belangrijk

Kinderen kunnen al vanaf heel jonge leeftijd met hun (groot)ouders en verzorgers spelenderwijs genieten van boekjes. Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met de baby, en voor de taalontwikkeling van het kind.


Website BoekStart.nl

Kijk ook op de informatieve website voor tips over bijvoorbeeld (digitale) prentenboeken, apps, nieuwsberichten en kortingsbonnen.


De BoekStartapp: download hem nu!

Heb jij onze nieuwe BoekStartapp al op je Android-telefoon of Iphone? Hij staat boordevol video’s en heldere informatie over voorlezen. En natuurlijk vind je de nieuwste boeken- en voorleestips voor je baby, dreumes of kleuter in deze app.

Ook kan je jouw voorleesmoment vastleggen en heuse een voorleeswekker instellen die je er aan herinnert om op tijd voor te lezen en nieuwe boekjes te halen bij de bibliotheek