Huizen Laren Blaricum

Algemene informatie over de bibliotheek Huizen Laren Blaricum

Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum

De bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum is een actieve en marktgerichte organisatie die zich ten doel stelt kwalitatief hoogwaardig bibliotheekwerk te verrichten voor de gemeentes Huizen, Laren en Blaricum, middels bibliotheekvestigingen in Huizen en Laren. Het werkgebied van de bibliotheek omvat 63.000 inwoners. Circa 24% van de bevolking is ingeschreven bij de bibliotheek.

Team

Een team van 25 medewerkers verzorgt de uitgebreide dienstverlening aan individuele leners, scholen, groepen en instellingen in het werkgebied. De kunstuitleen in de bibliotheek Huizen valt ook onder directievoering van de bibliotheek.

Bestuur

Het bestuur van de stichting Openbare Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum wordt gevormd door zes bestuursleden, die woonachtig zijn in Huizen, Laren of Blaricum. De voorzitter van het stichtingsbestuur is de heer A. Hagedoorn uit Huizen. De secretaris is mevrouw L. Tijhaar uit Huizen. De directievoering van de bibliotheek is in handen van mevrouw P. Gmelig Meyling Tel. 035-5257410 of info@bibliotheekhlb.nl.