Speel-o-theek ’t Gooi

Spelend leren

In de Speelotheek 't Gooi is een breed assortiment speelgoed te leen. De doelstelling van de Speel-o-theek is het speelplezier van het kind te stimuleren ter ondersteuning van de sociale vaardigheden, en de motorische en/of verstandelijke ontwikkeling van kinderen.

De Speel-o-theek 't Gooi is voor (chronisch zieke) kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap of met leer- en ontwikkelingsmoeilijkheden. Het is ook bestemd voor kinderen die, tijdelijk, extra begeleiding nodig hebben.

Als u binnen de doelgroep valt kunt u met uw kind(eren) tijdens de openingsuren komen kijken om te zien welk speelgoed uw kind het meest aanspreekt, en wat u eventueel wilt lenen. De Speel-o-theek ’t Gooi is gevestigd in de Bibliotheek Huizen.

Speelochtend De Speeltrein

De speeltrein is de wekelijkse speelochtend op maandag voor kinderen van 2 tot 4 jaar in de Speel-o-theek in Bibliotheek Huizen.
Geniet samen met u kind van een gezellige ochtend

De speeltrein, elke maandagochtend in de Speel-o-theek in Bibliotheek Huizen
(in de schoolvakanties is er geen Speeltrein speelochtend!)

Locatie: Bibliotheek Huizen
Datum: elke maandagochtend
Tijd: 10.00-11.30 uur
Entree: € 2,- inclusief limonade & koffie

De speeltrein is een initiatief van CJG, Versa Welzijn, de speel-o-theek, GGD en de Bibliotheek.