Leescafé / Foyer

Leescafé in Huizen, Foyer in Laren

In beide bibliotheek vestigingen is het goed vertoeven aan de leestafel en/of de aparte tafels en stoelen. U treft er mensen verdiept in kranten of bladerend in de tientallen actuele tijdschriften die ter inzage liggen. De meest recente uitgave van de tijdschriften worden nog niet uitgeleend zodat iedereen de gelegenheid heeft om de bladen door te lezen. Deze service is voor leden én bezoekers.

In Huizen komen de koffie, chocolademelk, koude dranken en versnaperingen uit de automaat. Maar er wordt gretig gebruik van gemaakt! In de vestiging bibliotheek Brinkhuis Laren worden de warme drankjes en broodjes verzorgd door leerlingen van College de Brink. Er is een simpele lunchkaart. En wilt u na het volgen van een cursus of na een voorstelling nog even napraten, dan kan dat met een glas wijn. De Foyer van het Brinkhuis is een erkend leerbedrijf.