Studeren in de bibliotheek

Laat je niet afleiden #BIEBMODUS.

Zonder afleiding aan het werk

In de bibliotheek Huizen en Laren zijn studiewerkplekken voorzien van aansluitingen voor eigen apparatuur. Er is gratis draadloze internetverbinding (Wi-Fi ) beschikbaar.

Ideaal om geconcentreerd en zonder afleiding te werken voor studie, scriptie of examen. Op de publiekscomputers zijn digitale bronnen te raadplegen. Je hebt databanken, documentatie, naslagwerken, scan- en kopieer faciliteiten en eventuele consumpties bij de hand. De studiewerkplekken zijn ook beschikbaar voor niet bibliotheekleden.

Extra studieruimte beschikbaar in bibliotheek Huizen

Steeds meer scholieren, studenten en zelfstandigen (zzp’ers) komen naar de bibliotheek toe om te werken of studeren. Het weekblad Intermediair deed onderzoek naar de beste werkplekken in Nederland en in de top tien stonden drie bibliotheken. In Bibliotheek Huizen – Laren - Blaricum kun je in een inspirerende omgeving studeren of werken onder het genot van een kopje koffie of thee.

Als je rustig wil werken kun je ook gebruik maken van de extra studieruimte. De studieruimte is open op elk moment dat deze ruimte beschikbaar is.

Het spreekt voor zich dat er goede WiFi aanwezig is. De vestiging Huizen ligt op een centrale locatie en is 46 uur per week open.

Locatie: bibliotheek Huizen, 2e verdieping