Zoekt u inspiratie voor een cadeautje?

Zoek je inspiratie voor een cadeautje? De bibliotheek heeft in beide vestigingen een winkel met allerlei mooie en handige cadeaus. Hierbij een selectie.

Bibliotheek cadeaubon

Wil je iemand eens echt verrassen? Geef eens de bibliotheek cadeau!

Met de Bibliotheekbon geef je ontspanning, inspiratie en verdieping. De waarde van de bon bepaal je zelf en is door de ontvanger te besteden in de bibliotheek HLB aan een abonnement, een lezing of een leuk cadeau uit onze winkel. Te koop aan de balie. Wij vertellen je er graag meer over.

Zet de tanden in je boek !!!

De 'Teeth-marks zijn de boekenleggers voor kinderboeken in ultrasterk, gelaagd karton. Met een stevige stoffen staart die je helpt om de juiste pagina terug te vinden én aanpasbaar is in lengte zodat hij in elk boek past. Ongetwijfeld één van de meest originele boekenleggers die je ooit zag! Te koop bij ons winkeltje.

Boekenlichtje: Really Tiny Booklight

Stoppen met lezen als het licht uitgaat is helemaal niet meer nodig. Bevestig het lichtje op de cover van je boek, richt het uiterst, krachtige ledlampje op je boek en je kan doorlezen tot in de vroege uurtjes. Inclusief batterijen voor instant leesplezier!

Delfts Blauw tasje

Delfts Blauw is helemaal hot. Zie deze Delfts blauw vouwtas van Royal Delft. Zacht en sterk.
Te combineren met de bijpassende Delfts blauw paraplu.

Harige vrienden voor jonge lezers

De zachthartige bebrilde boekentruibeer is absoluut de meest volmaakt perfecte huisdieraankoop voor alle literair liefhebbende jongens en meiden.

Bekking & Blitz kunstkalenders

Bekking & Blitz is sinds 1929 actief op het gebied van museale en historische uitgaven. Zij maken prachtige reproducties van kunst en fotografie en passen die toe op kalenders, agenda's, kaarten en papeterie.

Mooie leesbrillen

Design leesbril, wees altijd klaar om de kleine lettertjes te lezen! Verkrijgbaar in 5 kleuren en 4 sterktes.

De leesbrillen worden geleverd in een bijpassend gekleurde brillenkoker met druksluiting. In moderne modekleuren wit, rood, geel, blauw en groen. Afmetingen van de brillenkoker: 14,6 x 3,2 x 2,2 cm.

Adresboek

Adresboek met op de linkerzijde blanco pagina's en op de rechterzijde gelinieerde pagina's. Voorzien van elastieken band

A6-formaat 144 pagina's
168 gr.

Leeslampje Clip Block Light

Lego lampje!
Clip Block Light op uw boek en lees verder zonder storende niet-lezers om u heen.