Ruimte huren?

Verhuur van ruimten in bibliotheek Huizen

De bibliotheek in Huizen is een prachtige locatie voor het houden van publieksgerichte activiteiten, zoals lezingen of voorlichtingsbijeenkomsten, en voor het houden van vergaderingen.

De verhuur van de ruimten in Huizen is mogelijk aan non-profit instellingen uit of werkzaam voor de gemeenten Huizen, Laren en Blaricum. Het is belangrijk dat de doelstellingen van de instelling in het verlengde liggen met die van de Openbare Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum (kennis- en informatie voorziening, educatie, cultuur, lezen en literatuur, ontmoeting en debat). Indien u meer wilt weten over mogelijkheden en prijzen, maakt u dan gebruik van het Contactformulier.

Verhuur van ruimtes in het Brinkhuis Laren

Voor een vergadering, training, workshop, cursus of bijeenkomst kunt u in het Brinkhuis in Laren in het hart van het Gooi verschillende zalen huren. Voor al deze ruimtes geldt: koffie en thee arrangementen zijn beschikbaar, net als presentatie ondersteunende middelen.

Kosten, beschikbaarheid en mogelijkheden op aanvraag via info@hartvanlaren.nl.

Mogelijkheden

• Theater aan de Brink is een intiem theater met 68 zitplaatsen en geschikt voor presentaties, congressen, voorstellingen en besloten bijeenkomsten.
  • Vergaderzaal Azuur geschikt voor vergaderingen en presentaties tot maximaal 16 personen.
  • Beweegruimte Orange geschikt voor alle activiteiten op het gebied van dans, welzijn en bewegen.
  • Cursusruimtes Lila en Bleu geschikt voor cursussen, vergaderingen en presentaties tot maximaal 30 personen.